Als je onze hut te Herentals/Retie of Dessel wenst te huren ga je akkoord met ons regels.Onze hutten zijn beschikbaar tussen 7u ’s morgen en 18u30 ’s avonds. Na bezoek steeds afmelden op 0032 476 227 247.

.

*Prijs voor het huren van de hut te Herentals is 50€ .Deze hut is voorzien voor twee personen.Hier zit het voer voor op de setting inbegrepen.

*Prijs voor het huren van de hut te Retie is 50€.Deze hut is voorzien voor drie personen. Hier zit het voer voor op de setting inbegrepen.I

*Prijs voor het huren van de hut te Dessel is 50€ .Deze hut is voorzien voor twee personen. Deze hut is niet te reserveren in het weekend.

.

Onze hutten zijn steeds toegankelijk via de sleutelkluis met een unieke code welke U toegestuurd word via mail/SMS voor Uw bezoek. Ook zullen wij U een gedetailleerde route beschrijving bezorgen zodat U zonder problemen aan de hut geraakt. Indien U een prooidier wenst gelieve dit te laten weten zodat wij ervoor kunnen zorgen dat deze aanwezig is in de hut.

In verband met de privacy wetgeving melden wij U dat er bewakingscamera’s staan op onze terreinen.

Als er fotografen zijn die een factuur wensen van hun bezoek aan de hut gelieve dit op voorhand te melden en de gegevens te bezorgen .

Indien U van ons om een bepaalde reden een voucher hebt gekregen is deze bestemd voor de hut welke U had gereserveerd en met dezelfde personen zoals vermeld bij reservatie.

Wij kunnen nooit verantwoordelijk en/of  aansprakelijk  gesteld worden , direct noch indirect, voor enige schade welke voortvloeien uit een bezoek aan onze hut. Indien je niet akkoord kan gaan met deze regels gelieve zich te onthouden van een bezoek aan onze hutten.

Bij reservatie steeds de namen bezorgen van de personen waarmee U naar de hut komt en Uw persoonlijke gegevens (Naam, adres, gsmnummer)te bezorgen zodat wij weten wie er aanwezig is.

Voor reservatie adres gegevens en gsmnummer doorgeven.

Please reload