Reglement

*Mogen wij vragen om het geld voor de huur van de hut in het geldkistje te steken. Ook de 5€ voor de bijdrage verwarming mag hierbij gestoken worden. Indien U een factuur wenst ,graag de btw gegevens bezorgen.

 *Voer is aanwezig in de hut en er mag enkel gevoederd worden in de daarvoor voorziene bakjes. Er zijn in de stammen ook gaatjes voorzien om pasta te smeren. Het is niet toegelaten om voer te strooien tussen het mos. Gelieve ook niet overmatig te voederen. Na het bezoek mag je de overblijfselen van de prooien laten liggen. Het resterende voer vanop de setting moet wel steeds in de witte emmer gekapt worden achter de hut. Voor het fotograferen best de voederkokers verwijderen en in zwarte emmer steken achter de hut. Gelieve deze nadien terug te hangen voor het verlaten van de hut.

*Levende meelwormen,ongepelde zonnebloempitten of zelf kiemende zaden zijn niet toegestaan.

* Gelieve de setting te respecteren. Het materiaal dat op de setting ligt moet steeds blijven liggen . Het is ten strengste verboden takken/voorwerpen in de vijvertjes te leggen. Dit om het risico op lekken in de folie te vermijden! Indien er zaken op de setting zijn gelegd moeten deze na bezoek terug opgeruimd worden.De setting moet in originele staat terug gebracht worden na het bezoek.

*Het is verboden te roken in de hut. Buiten steeds de sigarettenfilters opruimen. Voor Herentals is de kleurcode van bosbeheer van toepassing en zal er bij droogte een rookverbod gelden wegens te groot risico op brandgevaar.

*Toilet bezoeken moeten op een manier gebeuren zodat er niemand last van kan ondervinden. Het is dan ook niet de bedoeling dat er op onze terreinen uitwerpselen of toiletpapier aangetroffen worden.

*Bij het verlaten steeds op de volgende zaken letten: Statiefplaatjes terug op de kop / verwarming uit / Licht uit /Hut vegen en netjes achterlaten / afval meenemen na bezoek ( er zijn zakjes aanwezig in de hutten).

*De ramen met spiegelglas kan je droogmaken met handdoek dat voorzien is in de hut. Wel zeer goed opletten dat je de raamfolie aan de binnenkant niet beschadigd. Indien nodig is er ook keukenrol en poetsmiddel voorzien. In Retie zijn ventilators voorzien als de ramen moesten aanslagen door gebruik verwarming.

*Parking is voorzien aan de hutten. Herentals kan je parkeren achter de takkenhaag en de hut is 50m verder. Best achter de takkenhaag wandelen naar de hut i.v.m. afspanning terrein. Retie kan je parkeren onder de treurwilg naast de baan. De afstand naar de hut is een 350 meter. Wel steeds zien dat de boeren niet gehinderd worden bij het oprijden van hun weiland.

*Het is ten strengste verboden om huisdieren mee naar de hut te brengen.

*Op al onze terreinen is er permanent camera bewaking.

* De code voor het cijferslot zal je via SMS/Mail bezorgd worden .Bij het verlaten van de hut goed zien dat je de cijfers verdraaid van de sleutelkluis. Moest je deze 2 dagen op voorhand nog niet gekregen hebben graag dan contact opnemen want is er ergens iets misgelopen.

*In Dessel is het ten strengste verboden om rond te lopen voorbij de kettingen en naast de vijvers. Enkel toegang aan de setting is toegestaan !!

*Moest je om een bepaalde reden toch niet komen kunnen wij de volgende voorwaarden handhaven:

Voor annuleringen meer dan een week op voorhand zullen er geen kosten in rekening gebracht worden.

Voor annuleringen binnen de week van boeking kunnen wij een vergoeding van 30€ aanrekenen.

Voor annuleringen binnen 2 dagen van boeking kunnen wij een vergoeding van de daghuur aanrekenen.

Wij kunnen nooit verantwoordelijk en/of  aansprakelijk  gesteld worden , direct noch indirect, voor enige schade welke voortvloeien uit een bezoek aan onze hut. Indien je niet akkoord kan gaan met deze regels gelieve zich te onthouden van een bezoek aan onze hutten.

Bij het opruimen/verlaten van de hut steeds afmelden op volgend gsmnr.: 0032473227247

In Retie kan de grond erg nat zijn bij regenval dus steeds waterdicht schoeisel dragen.